10 torsdage fra kl. 10.00
med start d. 19/8/21
Tilmelding til organist Jette Moeslund

OG HVAD ER SÅ LIGE BABYSALMESANG????????????

Først og fremmest er det hyggeligt samvær mellem mor/far og barn og de andre på holdet. Alle babyer synes, deres mors og fars stemme er den dejligste lyd i verden! Og derfor kræver det ABSOLUT ingen forudsætninger at deltage – bortset selvfølgelig fra lysten til at være med! Kom som lige præcis den, du er – det foregår på barnets og dine præmisser!

Vi synger, nynner, vugger og bevæger os i kirkerummet. Organist Jette Moeslund og Lisbet Primdahl guider igennem det hele med sang, klaver, guitar og tromme, så det er ikke nødvendigt at kende salmer og sange.

I Aalestrup synger vi en dejlig vuggesang af Bruno Rasmussen med melodi af Hugo Jensen fra Testrup, ligesom vi synger en ny dåbssalme: ”Når jord og himmel mødes”. Mange af deltagerne siger, at de også bruger sangene derhjemme.

Hvem indbydes til babysalmesang?
- Mødre/fædre med babyer fra 2 til 12 måneder.

Hvor foregår det?
- I Aalestrup Kirke og i Sognehuset

Hvor længe varer det?
- Ca. 5 kvarter

Hvor mange gange?
- 10 gange

Hvad foregår der?
- Vi synger og lytter og danser i kirken – og slutter af med et lille traktement og en hyggesnak i Sognehuset.

Hvad får deltagerne ud af det?
- Barnets musikalske og sansemotoriske udvikling stimuleres, båndet mellem mor/far og barnet styrkes gennem fælles oplevelser, begge lærer salmerne og sangene på hver sin måde. Et frikvarter for mor/far og barn.

Hvad kræves af deltagerne?
- At man går med i processen og deltager aktivt. Der kræves ingen musikalske forudsætninger eller forhåndskendskab til kirken. Alle kan deltage!

Hvad koster det?
- Ingenting! Kun jeres tid. Det er et tilbud fra Aalestrup Menighedsråd.

Tilmelding (nødvendig) til babysalmesang i Aalestrup Kirke. Tilmelding samt eventuelle spørgsmål bedes rettet til

Jette Moeslund, på tlf.: 25 70 30 37 eller mail: jettemoeslund@gmail.com

Vi glæder os til at synge og spille sammen med jer!

Hilsener fra Lisbet Primdahl og Jette Moeslund